Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend

Za protekli vikend ( u vremenskom periodu od 10.02-13.02.2023.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 9 prijava  i to na području Mostara 3, na području Čapljine 3, na području Konjica 2 i na području Rame  1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet slučajeva i to na području Mostara 3, na području Čitluka 1 i na području Rame 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano je 13 prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čapljine 2, na području Rame 1, na području Konjica 3 i na području Jablanice 2 u kojima je jednna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 11.02.2023.godine u 13,25 sati  PU Konjic je obaviještena da je NN osoba izvršila samoubojstvo skokom sa zgrade , soliter 1. U Ul. Kolonija. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su pred ulazom u soliter 1. zatekli beživotno tijelo za koje su utvrdili da se radi o V.Z.(1932) iz Konjica koja je, po izjavi njene sestre S.N.(1944) iz Konjica sa kojom je živjela u stanu , izjavila da je ista izašla na balkon stana te skočila sa balkona na jedanaestom spratu zgrade. Na licu mjesta izvršen je očevid.   
  • 10.02.2023.godine u 22,15 sati u PU Mostar obratio se D.M.(1988) iz Mostara i prijavio , da se sa rodbinom nalazio u hotelu "Carpe Diem" na Bišću polju kada ga je putem telefona pozvao D.B.(1989) iz Mostara i rekao da izađe ispred hotela. Prijavitelj je izasao ispred hotela te kada ga je D.B. pozvao da uđe u vozilo , isti je sjeo i odvoze se u pravcu juga. Ubrzo su stali , nakon čega ga tri NN osobe sa kapaljučama na glavi izvlače iz vozila i udaraju. Prijavitelju je nakon toga,  ukazana pomoć na SKB Mostar  gdje se nisu mogli izsjasniti o stepenu ozljeda a nakon toga , isti je pristupio u Odjel krim. policije i podnio prijavu.